OFTE STILTE SPØRSMÅL

Finner du ikke svar på ditt spørsmål, send oss en epost
u

FRA HVILKEN ALDER KAN AHS NATURAL ARCTIC OIL BENYTTES?

AHS Natural Arctic Oil kan brukes i alle aldre, men selvfølgelig bør en lavere dose for brukes barn. Som retningslinje kan du bruke 0,1 ml per kilo kroppsvekt med minimum 3 ml til barn siden de fortsatt vokser, spesielt hjernen deres, og derfor krever mer enn voksne. Forskning viser at gravide har fordeler for seg selv og den ufødte babyen når de tar en omega-3 DHA av høy kvalitet, slik at du faktisk allerede kan begynne i livmoren.

u

HVORFOR ER DETTE PRODUKTET FLYTENDE OG IKKE KAPSEL?

Under de fleste innkapslingsprosesser blir oljen oppvarmet, noe som vil føre til at den oksiderer til en viss grad. Oksidasjon bryter ned omega-3 molekylstrukturen, hovedsakelig DHA og er skadelig for helsen vår. Vanligvis kan oksidasjon merkes av den harske lukten. Videre til oksydasjon vil oljen komprimeres lett i en kapsel som forårsaker komprimering av molekylene også, på grunn av at de ikke lenger vil være i sin naturlige form som absorberes best av kroppen. Derfor er vårt produkt en helt naturlig væske med en optimal biotilgjengelighet for å ha best mulig absorpsjon.

u

HVOR LENGE TRENGER MAN Å BRUKE PRODUKTET?

Egentlig ville ikke alle kosttilskudd være nødvendige hvis maten vår fortsatt var rik nok på alle næringsstoffer kroppen vår trenger. Dessverre har kostholdet og behandlingen av maten endret seg så drastisk at vi ikke kan få den fra den kilden lenger, og vi må bruke gode kosttilskudd for å sikre at vi får det vi trenger. Så med mindre kostholdet vårt endres til det bedre, vil vi anbefale deg å bruke produktet resten av livet som en del av din daglige nødvendige ernæring.

u

HVA VISER BLODTESTEN?

Resultatene av blodprøven vil vise deg balansen mellom omega-6 og omega-3 i kroppen din – vi kaller dette omega-6/omega-3 forholdet – og prosentandelen av den totale omega-3 i de røde blodlegemene dine – kalt omega-3-indeksen – som er relatert til risikoen for hjerte- og karsykdommer og hastigheten du eldes på. Disse to grunnleggende biomarkørene blir nesten aldri testet, mens de er av største betydning for riktig metabolisme. Testen er også nyttig for folk som har brukt et annet fiskeoljeprodukt i noen tid og ønsker å se hvor effektiv det har vært.

u

KAN JEG FÅ I MEG TILSTREKKELIG OMEGA-3 VED Å SPISE FISK?

Den fisken vi spiser i dag er for det meste oppdrett. Fisken fores med omega-6 og vi får i oss mye omega-6 og i noen tilfeller til og med giftstoffer, mens vill fisk som er rik på EPA og hovedsakelig i DHA, er veldig vanskelig å finne. I tillegg til at fisk er vanskelig å rengjøre for giftstoffer og PCB som er til stede i polerte hav, mens et godt fiskeoljetilskudd kan renses og rengjøres og unngå risikoen ved inntak av disse skadelige stoffene.

u

HVA ER UNIKT MED DETTE PRODUKTET?

Sammenlignet med andre produkter har AHS Natural Arctic Oil en veldig lav oksidasjonsverdi (kalt TOTOX) mellom 6 og 8, mens de fleste andre er 25 eller mer. Videre har den det høyeste naturlige DHA-innholdet, som er den viktigste omega-3-typen som vi får for lita av i kostholdet. AHS Natural Arctic Oil er blandet med en høykvalitets omega-9 Extra Virgin Olive Oil og D3-vitamin som sammen med omega-3 har mange synergiske helseeffekter i kroppen og hjernen. Derfor er det så mye mer enn “bare” et omega-3-produkt.

u

KAN JEG FÅ OMEGA-3 FRA PLANTEBASERTE KILDER?

Omega-3 kan tas fra plantebaserte kilder som frø og nøtter, men denne omega-3-typen som kalles ALA må konverteres i kroppen vår til EPA og DHA, som er en veldig ineffektiv prosess. Dette er hovedsakelig forårsaket av det faktum at vi får i oss mye omega-6 som de samme enzymene brukes til å konvertere det til nyttige omega-6 fettsyrer i kroppen vår som GLA. Forskning viser at bare omega-3 ALA blir konvertert til DHA, den typen vi trenger mest. Så ja, du kan få omega-3 fra en plantebasert kilde, men det vil ikke være tilstrekkelig.

u

NÅR VIL JEG MERKE EN FORSKJELL?

Dette vil variere fra person da det avhenger av mange faktorer. Men i gjennomsnitt begynner folk å legge merke en endring i helse og / eller tilstand i løpet av 2-3 måneder og noen ganger enda raskere. Det er mange eksempler fra folk som føler seg mer energiske, sover bedre og får bedre humør i løpet av de første 2 ukene. Etter 5 måneder kan du faktisk måle endringen ved å ta en ny blodprøve.

u

KAN JEG BRUKE DET SAMMEN MED ANDRE KOSTTILSKUDD?

Absolutt og dessuten vil de andre tilskuddene dine være enda mer effektive fordi de økte omega-3-nivåene vil forbedre cellemembranens permeabilitet slik at næringsstoffer kan tas opp mye bedre. Høyt forhold mellom omega-6 og omega-3 forårsaker dårlig absorpsjon, ikke bare av vitaminer, mineraler og andre bygningsblokker, men også oksygen for å sikre sunn cellefunksjon.