100% naturlig, ren og bærekraftig med frisk smak
Høy dose av naturlig omega-3 DHA og EPA
Tilsatt ekstra virgin oliven olje og Vitamin D3

 

Bruk den uavhengige blodprøven til å måle to

viktige biomarkører for helsen din

 

ProdukterKontakt

HVORFOR TRENGER VI NATURLIG ARKTISK OLJE?

Dagens livsstil med mye stress og endret kosthold har en økende innvirkning på trivselen vår. Både fysisk helse og hjernehelse avhenger i stor grad av inntaket av tilstrekkelig omega-3, hovedsakelig DHA, mens matvarene våre ikke er i stand til å levere tilstrekkelig av dette viktige næringsstoffet. Flere og flere mennesker blir klar over dette og begynner å spise mer sunt, men uten å ta opp det grunnleggende om stoffskiftet: balansen mellom omega-6 og omega-3. Behovet for et kvalitets omega-3-tilskudd – og DHA spesielt – har aldri vært større.

Omega-3 sikrer permeabilitet av cellemembran som gjør at ernæring kan komme riktig inn i cellen og giftstoffer som skal kastes ut av cellen. Et underskudd i omega-3 inntak vil føre til usunne celler.

Omega-3 støtter normal funksjon av hjerte, hjerne, øyne, blodtrykk og triglyseridnivåer samt immunsystem og muskelfunksjon.

Kaldpresset ekstra virgin olivenolje (Omega-9) og vitamin D3 fungerer i synergi med omega-3 i mange prosesser i kroppen og hjernen vår.

Se hvor denne unike oljen er laget

Vår partner PharmaMarine produserer naturlig arktisk olje eksklusivt for oss.

HELSE FORDELER

Mange vet at omega-3 er bra for dem. Det som ikke så mange vet, er at det er mer enn 30 000 publiserte studier på omega-3-er, noe som gjør dem til et av de mest studerte næringsstoffene i verden. Den vitenskapelige litteraturen beskriver flere forhold der inntak av DHA og EPA er positivt assosiert med helse fra utvikling av fosteret til eldre aldre. Disse inkluderer:
normal utvikling av hjerne, øyne og syn
opprettholdelse av normal hjertefunksjon
opprettholdelse av normalt blodtrykk
opprettholdelse av normalt triglyseridnivå i blodet
beskyttelse av celler mot oksidativt stress
redusert hukommelsestap hos eldre (Alzheimers sykdom)

Omega-3 inntak har videre blitt assosiert med:
mindre betennelser og styrket immunrespons
forbedret ledd funksjon
generelt støtte for sunn aldring
 Omega-6: Omega-3 Balanse og betennelser

Omega-3 sikrer permeabilitet av cellemembran som gjør at ernæring kan komme inn i cellen og giftstoffer ut av cellen. Mangel på inntak av omega-3 vil føre til usunne celler.

Omega-3 har en betennelsesdempende funksjon og omega-6 har en betennelsesfunksjon. Begge fettsyrene må balanseres for å forhindre lavgradig kronisk betennelse. Omega-6: omega-3-forholdet i vårt nåværende kosthold er i gjennomsnitt 25:1, mens et forhold på 3:1 eller lavere er nødvendig for normal cellefunksjon. Dette forholdet er avgjørende for normal kropps- og hjernefunksjon.